Kai mokiausi mokykloje, kartais pagalvodavau, kas bus, kai ją baigsiu... Ką veiksiu, kur gyvensiu. Ir koks bus jausmas, kai vėl grįšiu  aplankyti po vienerių, penkerių, dešimties ar daugiau metu... :)  

Šių metų liepos 19 d. įvyko mūsų XXIII laidos 12b klasės susitikimas!!! Praėjo 11 metų nuo  išleistuvių vakaro!  Labai jaudinausi. Tiesa, į mokyklą per tuos metus buvau užsukusi ne kartą. Bet su kai kuriais klasės draugais paskutinį kartą bendravau prieš penkerius ir daugiau metų!!!  Tačiau galiu pasakyti tik viena:  tiek daug juoko, gerų emocijų ir nepakartojamų akimirkų seniai beturėjau! :) Labai AČIŪ visiems, kurie lydėjo mane nuo 1 iki 12 klasės: Bendraklasiams, Mokytojams, Tėvams, Sesei  ir visiems, kurie buvo su manimi tuos dvylika metų...

Ko gero, tie metai  buvo vieni iš svarbiausių: čia ne tik išmokau skaityti ir rašyti, čia subrendau, čia užaugau ir iš čia išėjau į gyvenimą...  Džiaugiuosi, kad turiu savo mokyklą, kur  visada norisi sugrįžti... nors trumpam :)

                                                                        Ačiū visiems! :)                                                                            Audronė Urbonaitė, 2003 metų dvyliktokė

Visada malonu, kai į mokyklą sugrįžta buvę mokiniai. Šįkart susitiko 2003 metų 12b klasės abiturientai. Dabar jie  trisdešimtmečiai, jauni ir labai gražūs, dauguma auginantys savus vaikus.  Kaip ir prieš vienuolika metų, aktyvesnės buvo merginos. Atvyko ne tik iš Vilniaus, Ukmergės ir Panevėžio, bet ir  iš Anglijos, Vokietijos, Belgijos...  Ir kabinetą pasipuošė prisiminimų vakarui, ir fotosesiją mokykloje organizavo, ir siurprizų vieni kitiems paruošė... Jaudinosi, verkė, juokėsi, kalbėjo be sustojimo :),  džiaugėsi... Susitarė sugrįžti 2018-aisiais.

Dėkoju buvusiems auklėtiniams už suteiktą progą susitikti.

Ir labai ačiū už dovanotas mokyklos bibliotekai dvi knygas.

                                                                            Rita Rimkutė, XIII laidos 12b klasės vadovė

Susitikimo akimirkos GALERIJOJE–2014 m. ruduo...

© 2016. Visos teisės saugomos