Nuo kovo 30 dienos visose Lietuvos mokyklose prasidėjo nuotolinis mokymas. Mokiniai į nuotolines pamokas jungdavosi per kompiuterius, planšetes, telefonus. Mokyklinės kuprinės liko stovėti namuose, spintose liko liūdėti ir gulėti mokyklinės uniformos. Tačiau mes, Mykolo Karkos pagrindinės mokyklos bendruomenės nariai, neleidome joms ilgai dulkėti ir liūdėti. Nuo balandžio 17 dienos surengėme akciją „Į nuotolines pamokas su uniforma“.

Mokiniai turėjo penktadieniais pasipuošti mokykline uniforma, su ja dalyvauti nuotolinėse pamokose, nusifotografuoti ir atsiųsti nuotrauką. Akcija mokinius labai pradžiugino ir sudomino. Labiausiai mokyklinių uniformų pasiilgo mažiausi mūsų mokyklos mokiniai – pradinukai. Jie aktyviausiai dalyvaudavo penktadienio pamokose su uniformomis. Džiaugiamės šios akcijos dalyviais, tariame jiems nuoširdų AČIŪ.

Jei norite pasigrožėti šios akcijos nuotraukomis, užsukite į Mykolo Karkos pagrindinės mokyklos Facebook paskyrą ir, jei dar nepaspaudėte „laiko“ (like) ar širdelės, tai būtinai tai padarykite dabar…Ačiū.

KristinaTarutienė, psichologė

Visos akcijos nuotraukos (žiūrėti)

 

 

© 2016. Visos teisės saugomos